Βήμα προς Βήμα η επικοινωνία με την εφορία σας:

Η Επικοινωνία με την εφορία έχει αποκατασταθεί πλέον ηλεκτρονικά στο ψηφιακό αποτύπωμα ηλεκτρονικής επικοινωνίας (e-mail) του κάθε φορολογούμενου

Αν δεν έχετε λάβει ποτέ κάποιο μήνυμα από το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καλό θα είναι να σας προβληματίσει και να σας ενεργοποιήσει.

Αυτό σημαίνει ότι έχει δηλωθεί κάποιο e-mail που δεν χρησιμοποιείται πλέον ή που δεν είναι δικό σας. Οπότε δεν λαμβάνετε πλέον καμία ενημέρωση από την εφορία.

Η ΑΑΔΕ  στέλνει πολύ συχνά ειδοποιήσεις που σας αφορούν και που μερικές φορές είναι επείγουσες για να γίνει κάποια ενέργεια, ή στέλνει απαντήσεις σε υποβολές καθώς και ενημερώσεις για σας. 

Είναι πιθανό κάποια από αυτές τις ενημερώσεις που χάσατε στο παρελθόν ή που θα χάσετε στο μέλλον να σας δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα.

Παρακαλούμε ελέγξετε το e-mail που έχετε δηλώσει στο taxis καθώς είναι ο πλέον βασικός τρόπος επικοινωνίας με την εφορία. 

 

ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΟ ΔΗΛΩΜΕΝΟ EMAIL ΣΤΟ TAXIS ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΗΜΑΤΑ  

ΒΗΜΑ 1: https://www.aade.gr/  

ΒΗΜΑ 2: Επιλέξτε: "Μητρώο και Επικοινωνία"

ΒΗΜΑ 3:Το πινακάκι σας Ζητάει την "Καταχώρηση των μυστικών προσωπικών σας  κωδικών"

ΒΗΜΑ 4: Επιλέξτε: "Στοιχεία επικοινωνίας" έχετε τη δυνατότητα δήλωσης και εναλλακτικού (2ου) e mail

εφόσον έχετε καταχωρήσει τα σωστά στοιχεία και "Αποθήκευση της επιβεβαίωσης" σας εμφανίζει το μήνυμα "Η καταχώρησή σας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία".

ΒΗΜΑ 6: Μπείτε στο email σας και πατήστε επάνω στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης που λάβατε από το taxis.