Ελλάδα

Υπογράφηκε στις 18/05/2023 το Φεκ με τις ικανοποιητικές αμοιβές των υπαλλήλων που θα ασχοληθούν με τις εκλογές ανά κατηγορία σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες της Χώρας. 

Αναρτήθηκαν επίσημα στον ιστότοπο του Υπουργείου Εσωτερικών την 09/05/2023 τα καταστήματα ψηφοφορίας για τις εκλογές της 21/05/2023.

Χαρίζονται πλήρως  τα τέλη κινητής τηλεφωνίας σε όλους τους νέους έως 29 ετών μόνο με μια αίτηση και για ένα μόνο τηλεφωνικό αριθμό.

Οι διαφωνίες και εντάσεις μεταξύ του διαχειριστή και των ενοίκων (ιδιοκτητών και ενοικιαστών) μιας πολυκατοικίας σχετικά με διάφορα οικονομικά θέματα παύουν να υπάρχουν 

ΑΦΜ αποκτούν τα αγόρια που γεννήθηκαν το 2004

Υποχρεωτικά έκδοση ΑΦΜ θα πρέπει να λάβουν τα αγόρια που γεννήθηκαν το έτος 2004.

 Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η απόφαση του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Τουρνά, που αφορά στην “Έγκριση της υπ’ αρ. 13/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης με θέμα:

Στα πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Απλούστευσης Διαδικασιών από την  01/04/2021 καταργούνται και αντικαθίστανται τα διάσπαρτα και μεμονωμένα   πιστοποιητικά επιχειρηματικής δραστηριότητας  τόσο για τα φυσικά όσο και για τα νομικά πρόσωπα.

Έτοιμο είναι για την τουριστική σεζόν 2021 το νέο Πρωτόκολλο τουριστικών καταλυμάτων και Μονάδων Ιαματικής Θεραπείας και Κέντρων Ιαματικού Τουρισμού – Θερμαλισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τελική μορφή του σε ΚΥΑ που αναμένεται σε 15 ημέρες θα υπάρξουν επιμέρους αλλαγές.

Η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνει ότι όλες οι επιχειρήσεις με έδρα τα νησιά της Ελληνικής επικράτειας που προβλέπονται από το ν.4551/2018, όπως ισχύει,

ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΧΡΥΣΟΥΛΗ

Η διαδικασία για την ανανέωση της άδειας κυκλοφορίας μοτοποδηλάτου είναι εύκολη, απλή και μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ετοιμάσουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι το τέλος Μαρτίου, καθώς η ανανέωση της άδειας κυκλοφορίας μοτοποδηλάτου γίνεται το πρώτο τρίμηνο κάθε έτους και ισχύει για το ημερολογιακό έτος εντός του οποίου εκδίδεται ή ανανεώνεται.

Σε δοκιμαστική λειτουργία τέθηκε το myConsulLive για την εξυπηρέτηση μέσω βιντεοκλήσης των Ελλήνων πολιτών, μονίμων κατοίκων εξωτερικού, από τα κατά τόπους Προξενικά Γραφεία Πρεσβειών, Γενικά Προξενεία και Προξενεία του Υπουργείου Εξωτερικών.

Εκπτωση 2022

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις πλέον αξιόπιστες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν τα φορολογικά και περιουσιακά θέματα των Ελλήνων κατοίκων εξωτερικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Tips for Greeks

Δείτε τις φορολογικές μας συμβουλές κάθε Σαββατοκύριακο στο φύλλο του Εθνικού Κήρυκα που κυκλοφορεί σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ

Ev Taxis

Η πολυετής πείρα, η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση,
η άρτια τεχνολογική υποστήριξη, σύν το ευρύ δίκτυο συνεργατών μας,
μας επιτρέπει να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας
  •  Μιχαήλ Λιβανού 17
  •  Χίος 82 132
  •  Ελλάδα
  • (+30) 22710 44307