(+30) 22710 44307   

Άρθρα - Νέα - Γνωστοποιήσεις

Με ένα κλίκ θα βεβαιώνεται στο σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης  μόνο με πρόσβαση από το γιατρό ο τύπος της βεβαίωσης

«Σιγή ιχθύος» για παράταση από το Υπουργείο Οικονομικών – Αυξάνεται ξανά αντί να μειώνεται ο φόρτος των δηλώσεων που πρέπει να υποβληθούν έως 27 Αυγούστου

  • Νέες ζώνες με υπερβολική αύξηση δημιουργεί άνοδο στις αντικειμενικές αξίες που ανακοινώθηκαν στο Φεκ Β2375/07-06-2021 συμπαρασύροντας ένα ντόμινο φόρων και αλλαγών στην αξία των ακινήτων στην Ελλάδα.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ είναι πλέον  οι ΕΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΑΣ  για τις επαγγελματικές μισθώσεις ακινήτων με «ηλεκτρονικό πορτοφόλι» που υπέγραψε την 21/05/2021 ο Διοικητής της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλής για τους ιδιοκτήτες ακινήτων ακόμα και αν υπάρχουν συνιδιοκτήτες.

 ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. («ΑΡ»). Το υπουργείο Οικονομικών δήλωσε τη Δευτέρα ότι 39 εκατομμύρια οικογένειες πρόκειται να λάβουν μηνιαία επιδόματα για τα παιδιά από τις 15 Ιουλίου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ e-ΕΦΚΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

 

[photo credits: pixabay.com - photo editing: loops.gr]

Η πανδημία ανάγκασε το κράτος να μπει βίαια στο δρόμο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της ψηφιακής τεχνολογίας.

Παρόλες τις προσπάθειες τόσων χρόνων, ο κρατικός μηχανισμός αρνιόταν να κάνει βήματα στο μέλλον που δημιουργεί η υιοθέτηση νέων ψηφιακών τεχνολογιών με την ανάπτυξη της τεχνολογίας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Την υποχρέωση να επιστρέψουν χρήματα στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης θα έχουν οι δικαιούχοι του επιδόματος ανεργίας, οι οποίοι είχαν λάβει εσφαλμένα επιπλέον πληρωμή, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Διεύθυνσης Εργασίας της Πολιτείας Νέας Υόρκης (NYS DOL).

Στα πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Απλούστευσης Διαδικασιών από την  01/04/2021 καταργούνται και αντικαθίστανται τα διάσπαρτα και μεμονωμένα   πιστοποιητικά επιχειρηματικής δραστηριότητας  τόσο για τα φυσικά όσο και για τα νομικά πρόσωπα.

Έτοιμο είναι για την τουριστική σεζόν 2021 το νέο Πρωτόκολλο τουριστικών καταλυμάτων και Μονάδων Ιαματικής Θεραπείας και Κέντρων Ιαματικού Τουρισμού – Θερμαλισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τελική μορφή του σε ΚΥΑ που αναμένεται σε 15 ημέρες θα υπάρξουν επιμέρους αλλαγές.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις πλέον αξιόπιστες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν τα φορολογικά και περιουσιακά θέματα των Ελλήνων κατοίκων εξωτερικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Tips for Greeks

Δείτε τις φορολογικές μας συμβουλές κάθε Σαββατοκύριακο στο φύλλο του Εθνικού Κήρυκα που κυκλοφορεί σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ

Ev Taxis

Η πολυετής πείρα, η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση,
η άρτια τεχνολογική υποστήριξη, σύν το ευρύ δίκτυο συνεργατών μας,
μας επιτρέπει να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας
  •  Μιχαήλ Λιβανού 17
  •  Χίος 82 132
  •  Ελλάδα
  • (+30) 22710 44307